ALMANACH:Twoje komentarze i opinie

<12345678>

2009-04-20 15:37:20
chodzę do szkoły cukierniczej i ta strona jest naprawdę dobra.

2009-04-17 06:28:32
Bardzo fajna strone, jednak brakuje przepisów prawnych oraz podpowiedzi (wzorów) dotyczących wdrażania GHP/GMP i HACCP...
Ale i tak super!

2009-03-29 13:11:28
STRONA JEST ŚWIETNA BARDZO DUŻO POTRZEBNYCH WIADOMOŚCI ALE NIE MA NIC O SĘKACZACH !!! BARDZO BY MI SIĘ PRZYDAŁY BO UCZĘ SIĘ DO EGZAMINU

2009-02-02 11:16:41
Świetna strona, jestem pod wrażeniem. Brakuje mi tylko SCHEMATÓW TECHNOLOGICZNYCH ciast, kremów, itd. Pomóżcie proszę

ala
2009-01-16 20:48:48
wciskające się reklamy wkurzają!!!! Nie można spokojnie przejrzeć materialów, bo Link 4 nachodzi.

2008-12-12 13:28:57
fajna stronka. pasowałby mi schemat
1 produkcji pieczywa mieszanego na kwasie żytnim i podmłodzie pszennej
2 produkcji pieczywa pszennego metodą jednofazową
3 produkcji pieczywa pszennego metodą dwufazową

Potrzebne mi do uzupełnienia dokumentacji HACCP
Może ma kto życzliwy....................

2008-11-30 21:38:31
Fajna strona, dużo wiadomości,,jakies fotki by sie przydały..czytam szukam ..o normach ..ile chleba powinno wyjśc z maki tam np.100 kg..Jestem w szoku..pracuję od tygonia z piekarni..na nocki bo tam sie robi tylko na nocki...za 850zl..wolne w sobote tylko mamy nocke..i dostalam na cala noc w malyk koszyczku mąke na podsypę..bylam w szoku to mi starczylo tylko na 2 kotły cista..i co dalej...??ale co zrobic..mamy wydruk co do deka maka..wszystko wydzielone..wiem ze nie mogę być rozzutna..ale bez przesady..jak podaję chleb na lopate i otreby wyleca z koszyka to mam zamiesć w koło pieca to co upadlo i znowy podsypać koszyczki..lekko...cisto nieraz takie lekkie wyjdzie ..nie mam czym podsypać..ludzie czy wszę dzie tak jest....macie co do deka wyliczone produkty....co na pęknie to kupujemy do domu..ja nie jem nawet malutkiej bułeczki...wszystko muszę zapłacic...SZOK..czekam na odp...czy wszę dzie tak jest??

2008-11-26 23:16:53
Bardzo fajna strona świetny pomysł

2008-11-25 20:52:39
Gratulacje dla pana promotora za pomysł na strone pomagającą uczniom sdobyć zawód!!!tak dale a strona bedzie sławna!!!xD

2008-10-20 20:12:41
Na stronie zawarto wiele ciekawych informacji, jednak brakuje mi schematów i zdjęć maszyn i urządzeń. Poza tym przydałoby się wykazać zakres bibliografii, bo przecież większosć tekstu zawartego na tych stronach to praca odtwórcza.

2008-09-23 23:04:04
bardzo fajna stronka mam nadzieje ze mi sie przyda bo w tym roku mam egzamin trzeladniczy z cukiernictwa pozdrawiam:*

2008-07-11 17:33:41
rewelacja

2008-06-08 21:16:20
SUPER STRONA, BARDZO MI SIĘ PRZYDAŁA. GRATULUJE

2008-05-07 13:11:37
dobra stronka...!!!

2008-03-18 13:35:04
czesc Paulinko znalazłas moze cos o konserwacji maszyn w zakładzie piekarniczym bo ja tez tego szukam