Fajna strona, dużo wiadomości,,jakies fotki by sie przydały..czytam szukam ..o normach ..ile chleba powinno wyjśc z maki tam np.100 kg..Jestem w szoku..pracuję od tygonia z piekarni..na nocki bo tam sie robi tylko na nocki...za 850zl..wolne w sobote tylko mamy nocke..i dostalam na cala noc w malyk koszyczku mąke na podsypę..bylam w szoku to mi starczylo tylko na 2 kotły cista..i co dalej...??ale co zrobic..mamy wydruk co do deka maka..wszystko wydzielone..wiem ze nie mogę być rozzutna..ale bez przesady..jak podaję chleb na lopate i otreby wyleca z koszyka to mam zamiesć w koło pieca to co upadlo i znowy podsypać koszyczki..lekko...cisto nieraz takie lekkie wyjdzie ..nie mam czym podsypać..ludzie czy wszę dzie tak jest....macie co do deka wyliczone produkty....co na pęknie to kupujemy do domu..ja nie jem nawet malutkiej bułeczki...wszystko muszę zapłacic...SZOK..czekam na odp...czy wszę dzie tak jest??
|