::p::e::s::t::o:: ::g::o::ś::c::i::e::

Nick:kaja Dodano:2004-04-02 11:37:12 Url:www.marzenazajac.friko.pl Wpis:powiem krótko, zamiast pisać magisterkę błądze po Twojej stronie :-)zjadlam jakies jabłko, wypiłam kubek barszczu czerwonego "knorr" a ochote mam na te naleśniki....ech akademik...
Nick:anu Dodano:2004-03-25 22:14:19 Wpis:Uraaaaaatowana.....przez przepis na zupę cebulową!!! W lodówce straszyły tylko 3 zapomniane cebule, masło...jeszcze tylko woda uwięziona w kranie i kilka zmizerowanych torebek z przyprawami. No to myk: "google", zupa cebulowa"...i pesto wyskoczyło.....dzięki Ci mistrzu Michale za uratowanie sympatycznego dziewczęcia przed niechybną śmiercią głodową! :-) Przetestuję wkrótce pozostałe przepisy...Pozdrawiam Ania
Nick:Asiarek Dodano:2004-03-24 21:41:55 Url:www.pooh-place.prv.pl Wpis:Super stronka, bardzo fajnie i pomysłowo zrobiona :) Na pewno wypróbuję kilka przepisów :) Pozdrawiam wszystkich kucharzących!
Nick:lolaboo Dodano:2004-03-24 11:35:46 Wpis:avocado uwielbiam, jem w postaci kremu z jogu natorale, sokiem z limonki, peperem, odrbinką soli i czosnkiem (ząbkiem zgniecionym)polecam; a swoja drogą dajesz mnogo inspiracji, pozdrówki booczo
Nick:pe Dodano:2004-03-12 13:38:57 Wpis:MISTRZU!co z bakłazanem ja mam zrobic???
Nick:jola Dodano:2004-03-10 08:28:07 Wpis:Moja przyjaciółka Grażynka uważa, że jeśli przygotowanie posiłku trwa dłużej niż jego zjedzenie, nie należy się do tego zabierać. Myślę,że z większości twoich przepisów mogłaby korzystać.Proste do szybkiego zrobienia pychotki.U schyłku(mam nadzieję!) zimy bardzo smakowite okazały się pory w śmietanie - ze średnimi muszelkami pyszota!!
Oczekuję nowych przepisów na powitanie wiosny - pozdrawiam smacznie i cieplutko
Nick:Ieva Dodano:2004-03-09 12:32:02 Url:http://republika.pl/ieva/index.html Wpis:Hej!
Bardzo fajna strona, lubie gotowacz, ale zauwarzylam ze wczongle robie fajne ale te same rzeczy, do przepisuw z kolorowych magazynuw zwykle potrzebny so takie produkty, kture albo nie morzno kupicz w malych sklepikach, albo so doszcz drogie, wienc twoje przepisy so wlasznie to co trzeba.
Przepraszam za kiepsko ortografije, nie jestem z Polski.
Pozdrowienja!
Nick:kalina Dodano:2004-03-04 22:03:01 Wpis:Tak sobie myślę,że skoro sezonowe potrawy,to może fajnie by było podzielić je na pory roku...Pozdrawiam
Nick:radzio Dodano:2004-03-03 11:45:25 Wpis:palić zioło jast wesło ,cały świat się kręci w koło !!!!!!!!!!!!
Nick:hoover Dodano:2004-03-03 00:28:27 Url:www.decentrum.prv.pl Wpis:mmmmmmmm to jest pyszne. tylko nie śledzie!
;)
Nick:pesto Dodano:2004-02-09 12:26:36 Url:http://pesto.art.pl/ Wpis:keltoi: na poczatku M A J A 2002 kiedy pisalem tamten przepis tyle kosztowaly M L O D E ziemniaki. Wszystkie ceny jakie tu podaje sa autentyczne, ale w danym momencie, dlatego wszedzie sa daty. Poniewaz uprawiam kuchnie sezonowa, to opisuje ile mnie faktycznie kosztowalo ugotowanie potrawy, a nie jakie sa srednie roczne ceny warzyw.
Nick:keltoi Dodano:2004-02-09 00:47:56 Wpis:Autorze, gdzie Ty kupujesz ziemniaki? I skąd ?! Jak zobaczyłam Twoje ceny z przepisu na sałatkę ziemniaczaną, to mi rączyny opadły na dłuższą chwilę! Ja mam pod nosem praktycznie ziemnaczki nawet w środku zimy, smaczne i za kilkadziesiąt groszy za kg...3 zł?! Chamstwo! Zdzierstwo !! ;)
Nick:miszmisz Dodano:2004-02-06 21:57:19 Wpis:Mnie najbardziej podoba się cebulowa...właściwie obraz cebulowej- ta barwa, te fafoły, te ciągnące się farfocle ślumprarne!
Świetna strona, polecam ją dalej.
Nick:masha Dodano:2004-01-31 15:06:07 Url:masha.blog.pl Wpis:zmieniłeś moje podejście do kuchni
właśnie dziś zaczęły kiełkować nasionka zasianych przeze mnie ziół
dobra okazja do świętowania, przyrządzę więc pory pod śniegiem

pozdrawiam;)
Nick:kaśka Dodano:2004-01-30 22:06:19 Url:.. Wpis:super strona uwielbiam gotowac i kolekcjonowac przepisy kulinarne,na stronce znalazlam wiele interesujacych potraw ktorych napewno sprubuje!!:)
Nick:marzena i tomek Dodano:2004-01-25 15:03:45 Wpis:marzyliśmy o czymś smacznym, o czymś co zaspokoi głód fizyczny i estetyczny.pory pod śniegiem w styczniu? tak.
i marzenie i tomkowi się spełniło.
pozdrawiamy, dziękujemy.
Nick:art_waFFa Dodano:2004-01-24 18:12:21 Url:www.vkm.webpark.pl Wpis:Mała wskazówka co do kaszy gryczanej. Zauważam, że coraz rzadziej ktoś przygotowuje kaszę gryczaną wg sprawdzonych reguł staropolskich, czyli krótkie intensywne gotowanie, a potem w ściereczkę i huzia w kołdrę - pierzynę - śpiwór. I wtedy kaszka jest cycuś klasa suchutka. Naprawde polecam. Ostatnio ręce mi opadły bo moja mama, która nauczyła mnie tej sztuczki zrobiła kasze mejd in torebka. Zdrada!!! Po trzykroć zdrada!!!
Nick:vikunia Dodano:2004-01-23 14:01:56 Wpis:wcinając risotto w najbardziej podstawowej wersji siadłam przed monit i wklepałam tę nazwę co by zobaczyć co też mi się pod tym hasłem w wyszukiwarce wyświetli( bo czasem się człowiek doszuka ciekawostek)i tak to znalazłam Twoją stronę która jest genialna. mam te same spostrzeżenia na temat kosztowności i czasochłonności samodzielnego gotowania. dodałam do ulubionych. pozdrawiam:)
Nick:PKOBP Dodano:2004-01-22 13:19:09 Wpis:O boże jakie to wszytsko smaczne jest!
Nick:Piotr Dodano:2004-01-21 17:00:35 Wpis:Cześć. Po zapoznaniu się z zawartością Twojej strony, stwierdzam, iż jesteś geniuszem.
Nick:kićka Dodano:2004-01-18 15:47:17 Wpis:a ja właśnie zaczynam swoją zabawę w gotowanie i przypadkiem znalazłam Twoją stronę, gdy szukałam przepisu na zwyklejszy na świecie sos pomidorowy....super stronka,będę częściej wpadać.a w kwietniu założę swój mini ogródek z ziołami.
Nick:selekta Dodano:2004-01-17 21:12:07 Wpis:Wielki respect dla Ciebie!!!!!!!! swietna strona... bede wpadac!!!
Nick:gosi@ Dodano:2004-01-16 21:53:46 Wpis:Przypadkiem tu zagladam.City Magazine zamiescila twoj przepis na danie z porow.Mile zaskoczenie i wiecej przepisów,bede czesciej zagladac.Dzieki!!!
Nick:tangerinka Dodano:2004-01-16 11:22:10 Url:www.jeszcze.niedorozwinięta.pl Wpis:będę czytać, chyba fajny z ciebie gość ?
Nick:Malgosia Dodano:2004-01-12 14:07:44 Wpis:Dzieki wielkie za wspaniałe przepisy, z który często i gęsto korzystam. pozdr, Go
Nick:pesto Dodano:2004-01-02 20:57:45 Url:http://pesto.art.pl/ Wpis:Oczywiscie! Woda! Juz poprawilem to przeoczenie, dzieki.
Nick:comoda Dodano:2004-01-02 18:49:12 Wpis:stary jesli chodzi o kasspatzl, to jak dla mnie tam stoi jak wol na tej karteczce po niemiecku "wasser" i choc ja nie znam osobiscie niemieckiego to wydaje mi sie ze chodzi o wode... :-)
w kazdym razie moje kluski wyszly 100 razy za twarde i mysle, ze po prostu trzeba dac troche tego wasseru, to by bylo ok, wiec zmodyfikuj przepis, poza tym ok uff koniec
ps. jestes moja ulubiona strona o kul;inariach!
Nick:annu Dodano:2003-12-27 22:08:48 Wpis:ooops, mialy byc zyczenia swiateczne, ale swieta sie wczoraj skonczyly.. no to zyczyc mi pozostaje odyefanego 'sylvka' i czekam na noworoczne nowynki !
Nick:cc Dodano:2003-12-23 22:40:06 Url:cc.blog.pl Wpis:tez duzo gotuje wiec smacznie dziekuje!
Nick:Anatali Dodano:2003-12-22 15:30:28 Wpis:Przedewszystkim gorace pozdrowienia z Chin, zatesknilam za polska kuchnia, a tu co przepis przegladam to mi wyskakuja produkty ktore tu za chiny(hehe) nie dostane, no nic docenia sie wtedy to co sie ma zwykle u siebie. zaijian
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >