::p::e::s::t::o:: ::g::o::ś::c::i::e::

Nick:zur-stadt-paris Dodano:2003-09-26 15:10:41 Url:www.zur-stadt-paris.blog.pl Wpis:Dzien dobry, początkujący kolega zaprasza na rewizytę ;-)
Nick:mamagdalena Dodano:2003-09-22 20:10:47 Wpis:a ja chcialam zrobic leczo wg twego przepisu i...improwizowac będę musiala
ale jak sie uda, to wyślę
Nick:purysta Dodano:2003-09-21 21:06:44 Wpis:ostatni przepis na baklazana fajny tylko nie zmielic a zemlec sie pisze! ;)
ps. a ze warszawka plonie wszyscy wiedza w poznaniu :P
Nick:epigon Dodano:2003-09-20 10:05:58 Url:pgn.of.pl Wpis:bardzo mi się podobają "grafiki"
Nick:Berger Dodano:2003-09-18 17:15:05 Url:niemma niemma Wpis:Cze?ç, Micha?. Tu Berger. Ten, co napisa? o Tobie w ksi?˝ce. W?a?nie j? u?o˝y?em w wydawnictwie, lecz nie u Dunina, tylko w innym, bo Dunin mnie ola?.
A ja to ostatnio znów jadam Mruczusie z bambusem i burki w pi´ciu smakach, lec ju˝ nie na Placu Konstytucji , tylko na ulicyx Pruszkowskiej. Albowiem jestem na bezrobociu i kasy nie mam na inne frykasy.
Jak bede s?ynnym pisarzem, zrobie se bak?a˝any z mozarell?. Albo co? inszego.

Pozdrawiam
Berger

ps. mejla zostawi?em jakby co, mam nadziej´, ˝e czytasz te ksiege.
Nick:bura Dodano:2003-09-12 16:29:57 Wpis:podaję fantastyczny przepis na sałatkę z buraków:
1 kg buraków
1 kg ziemniaków
1 duży słoik oliwek
1 ogórek zielony
1 duża papryka
2 łyżki majonezu
250 g gęstego jogurtu
3 łyżki oliwy z oliwek

Ugotowane ziemniaki i buraki pokroić w cienkie plastry. Tak samo ogórki i paprykę. Razem z oliwkami wrzucić do jednej miski.Z majonezu, jogurtu i oliwy zrobić sos. Wymiesać całość. Sól i pieprz.
Nick:bura Dodano:2003-09-12 13:05:34 Url:www.to-sweet-delight.blog.pl Wpis:właśnie zajadam się cukinią, pozdrawiam
Nick:MadziorekzTBG Dodano:2003-09-11 20:31:29 Wpis:elo wszystkim ludziom!!chce strasznie gorąco pozdrowić cały naród z nielepice pisar i rudawy!!jesteście super.szczególne pozdro dla Agi K. z nielepic!!
Nick:przelewem Dodano:2003-08-26 01:55:30 Wpis:Dzień Dobry!
Loo dziska, wiem, że wolność itede i po mojemu kuchnia to improwizacja, bat mimi wszystko! Zajrzałłem do przepisów i tylko dwa obglądnąć zdołałem ( może być ,że to wiśniówki wpływ i teqili).
Dupa(co?!)UUpa(?)Aaaaa, zupa? Z soczewicy (nawet zielonnej) w moim wydaniu nie wydaje się być godna wydania w knajpce łizałt curry (nie bardzo wiem, czy to to, nie chodzi mi o ostrość tylko o mieszankę ziół i przypraw, tak?). I po drugie, primo ultimo, żadnego odsącznia placków ziemniaczanych!!! Troszke mąki i już. Smacznego!!!
Nick:Szym Dodano:2003-08-20 15:20:21 Wpis:Czesc, na prawdę super strona... Przepisy fajne... dużo gotuję, więc będę tu zaglądał.... A posiadaczom Palmtopów polecam stronkę do ściągania przepisów Cooking with Pocketspoon, zainteresowanym podpowiem jak ją znaleźć.... Pozdrawiam....
Nick:pushkhar Dodano:2003-08-18 16:47:36 Wpis:tnx za krzewienie takich postaw zyciowych/ moi znajomi z zasady miesozerni przynajmniej w okres wiosenno-letni przerzucaja sie na warzywa/ moze to maly prolog do czegos wiekszego? kto to wie
Nick:blum Dodano:2003-08-18 11:21:01 Wpis:Zrobilam juz 2xtarte porowa wg twojego przepisu. Wyszla , olsnila wszystkich, zostala doszczetnie pozarta.
Dzisiaj pora na placek z cukinia. Aha ja do sosu rokpolowego daje posiekane wloskie orzechy i to wszystko na jakie niezbyt grube rurki.
manualno-wirtualne pozdrowienia
b.
Nick:wsw70 Dodano:2003-08-17 21:39:03 Wpis:Przepisy palce lizac. Dawno nie widzialem takiego dobrego serwisu z (znowu palce lizac) przepisami :)
Nick:hella Dodano:2003-08-10 15:48:10 Wpis:należą Ci się brawa, dzieki Twoim przepisom moja rodzinka przestała narzekać, że nie umiem gotowac;))) a i sama tanio moge najeść się do syta, a wiadomo ,ze nic tak nie smakuje jak własnoręcznie przyżądzone jedzonko. ziemniaki z czochnem wyśmienite, ciasteczka z tahini bez tahini również (wczoraj robiłam drugi raz i mi się zwęgliły;)))też były smaczne;))), kumplami jednak nie bedziemy, bo oblałam test;)pozdrawiam
Nick:ozzy Dodano:2003-08-08 01:35:29 Url:nie mam Wpis:Gotowanie, a potem jedzenie, koniecznie w miłym i ciekawym towarzystwie, to jest to. Acha, grilla zniosę, ale nie przepadam. Ale chcę pojechać do meksyku na prawdziwą tortillę, tacos i inne takie, no i tequilla, mhmmmmmm... Fajna stronka. KaRoL
Nick:zoe Dodano:2003-08-07 22:38:33 Wpis:mnie też się podoba, chociaż nie lubię gotowac - może nareszcie dzięki tej stronie polubię i zostanę kumpelką e-bohemy!
Nick:ola Dodano:2003-08-07 22:31:47 Wpis:bardzo lubie takie kulinarne impresje, zdjęcia są tu przepyszne! I kto by pomyslał, niby tylko jedzonko, a tu SZTUKA...
Nick:keltoi Dodano:2003-08-07 03:32:58 Url:nie istnieje Wpis:Fajno, fajno...:) Już mi się podoba. Jakby autor miał ochotę na jakieś przepisy w/w odwiedzającej, to proszę o kontakt, bo nie chcę w razie czego wjeżdżać w kompetencje ;) Oferuję : mnóstwo zup, pyszne ciasta, drugie dania "wegewariackie" i nie tylko, desery trochę artystyczne. Gotować kocham (i trochę to po mnie i rodzince widać ;D). Pozdrawiam.
Nick:basia Dodano:2003-08-05 11:49:43 Wpis:Przeczytalam w Polityce o twojej stronie, czesto zagladam do Rastra ale Pesto lepsze!!
Mam meza malarza (ASP Lodz) uwielbia gotowac wiec bedzie szczesliwy jak mu dostarcze pomysl na baklazana to takie widowiskowe warzywo a zazwyczaj mi nie wychodzi.
Podziwiam umiejetnosci no i opisy nie odstreczaja od samodzielnych prob.
Czy probowale wstrzasajacej w swym wyrafinowaniu kuchni lodzkiej??? Tutaj podaje sie gulasz miesny z zasmazana kapusta i do tego knedle z truskawkami.
Pozdrowienia i podziwienia
b.
Nick:Maciej Dodano:2003-07-29 23:10:37 Url:www.pierwszy.hg.pl Wpis:Właśnie przeczytałem o Tobie w magazynie "KUCHNIA" wskoczyłem na strone, no i przeglądam, przegladam, prze ...
Nick:KJ Dodano:2003-07-29 01:12:06 Url:hostinspace.com Wpis:Sto lat, sto lat. Trochę spóźnione. Dlaczego tak krótko o Tobie w Polityce? Pzdr
Nick:Merigold Dodano:2003-07-26 17:35:10 Url:http://merigold.blog.pl Wpis:Jestem zachwycona formą, treścią, ideą. Doskonałe zdjęcia, przepisy podane tak, jakbym je dostała od przyjaciół.

Mocno pozdrawiam,
Meri
Nick:pepe Dodano:2003-07-13 00:55:11 Wpis:kapitalnie, osiągnięcia zielarskie - inspirujące, dużo lepsze niż artykuł w "kuchni" pozdrawiam też z wrocławia
Nick:edzia Dodano:2003-07-12 10:21:40 Wpis:super czad
Nick:atrament Dodano:2003-07-11 07:38:23 Wpis:Jestem zachwycona! Grafika, zawartoscia, nastrojem, magia, dobra energia... Pomyslec, ze znalazlam te strone przypadkiem, szukajac przepisow kulinarnych dla leniwych.
Nick:Kasia Dodano:2003-07-07 22:35:31 Wpis:Cześć,
Przede wszystkim to "sto lat, sto lat...", no w skrócie to wszystkiego najlepszego życzę z okazji minionych ( ale niedawno ) urodzin.
Podobno jesteś Michale w nowej KUCHNI ? Jutro kupię.
Aaaaaa... i cóż to za tajemnica została wyjawiona podczas imprezy????
Nick:zuza Dodano:2003-07-07 20:05:24 Wpis:Na tej stronie same cudeńka!!! Brava dla Autora. Pozdrawiam ciepło :)
Nick:zosia Dodano:2003-07-07 15:45:44 Wpis:Michale, na jet-lag i dobra kawa nie pomoze, lepsza jest melatonina. Rozumiem impresyjne pojmowanie zycie, nie rozumiem ferowania wyrokow. Tak czy inaczej licze na dobra warszawska kawe wypita razem, moze na wiosne sie uda jak zechcesz. Pozdrawiam wciaz amerykansko
Nick:NIETAK Dodano:2003-07-07 00:48:00 Url:www.nietakoss.prv.pl Wpis:MOJE KLYMATY
hyh
POZDRAWIAM
Nick:panienka z okienka Dodano:2003-06-29 16:22:09 Wpis:cudnie tu, zielono i pachnąco. przy kolejnych odwiedzinach zostawię selery w winie.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >