ALMANACH piekarsko- ciastkarski księga gości

« 1 2 3 4 5 6 »
Nick:GrzeS Dodano:2004-11-17 00:39:26 Url:http://zsghtg.republika.pl/ Wpis:Nio strona według mnie rewelacyjna wiadomości z niej przydadzą mi sie napewno na technologie specjalizacyjną. pozdrawiam całe ZSGH w Tarnowskich Górach oraz klase V TPS
Nick:aneczka Dodano:2004-11-15 12:15:00 Wpis:spoko strona, przydala sie na technologie
Nick:Ania Dodano:2004-11-14 21:06:56 Wpis:Stronka jest naprawde SUPER!!!!!!!!!!!!!! Dużo przydatnych rzeczy. Pozdrawiam autora strony.
Nick:DYPLOM.pl Dodano:2004-11-11 17:53:27 Url:http://dyplom.pl Wpis:Interesująca księga Pozdrawiamy serdecznie ...
Nick:Max Dodano:2004-11-08 13:58:25 Url:www.maxiu.republika.pl Wpis:Pozdrowienia dla pana Szymona.
Nick:Justyna Dodano:2004-10-04 12:11:38 Url:brak Wpis:Powiem tylko tyle ze ta strona jest rewelacyjna. Potrzebowałam małego streszenia na temat ciast(ogólnie)meczyłam sie z różnymi ksiażkami owszem bylo tam male streszczenie ale bylo to bardzo napisane chaotycznie a DZIEKI WAM- znalazłam to co potrzebowałam DZIEKI WASZEJ STRONIE!!!
Nick:Stopa Dodano:2004-09-22 09:50:53 Url:www.foto-trzask.prv.pl Wpis:Stronka jest fajniutka...dopracowana itd ale albo jestem ślepy i nie wiem moze jakoś nie trafiłem, nie znalazłem albo nie ma wiadomości na temat drożdży, ich charakterystyki, sposobu działania itd..pozdro i nara
Nick:monalisa5 Dodano:2004-09-10 12:54:17 Wpis:czy ktośćwie w którym procesie produkcji i co dodaje sie do pomady wodnej aby wyszła czekoladowa
Nick:karla Dodano:2004-08-25 06:50:24 Wpis:No,no panie magistrze jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłam{nie zajrzalam jeszcze wszędzie}jestem pełna podziwu i uznania!Może nie będę częstym gościem tu u Ciebie ale jeśli tylko będę mogła napewno tu sobie "pobaraszkuje"Mam wielki szacunek dla takich ludzi jak Ty!!!!!!POZDRAWIAM SERDECZNIE-KARLA5
Nick:Olek 3e Dodano:2004-08-24 20:36:46 Url:niemam strony Wpis:Siada mi gg niemoge do nikogo nic wysłać./ POZDRAWIA Bawiący sie Olek z klasy e
Nick:maxiu Dodano:2004-08-20 12:03:24 Url:www.maxiu.republika.pl Wpis:Super strona Chciałbym pozdrowić autora strony. I Zyczyć mu powodzenia w dalszej rozbudowie strony. Bo jak Narazie jest Super
Nick:Baca Dodano:2004-07-02 17:27:53 Wpis:Pyszna strona!
Nick:Olek Dodano:2004-06-21 21:40:43 Wpis:Już jutro zacznie sie mój egzamin na wykfalikowanego pracownika w zawodzie ciastkaż. Ciekawe jak pójdzie. POZDRO
Nick:Olek Dodano:2004-06-09 17:20:41 Wpis:Mi jako uczniowi klasy 3 bardzo będzie brakować dojga wspaniałych nauczycieli z szkoły położonej na ulicy Karłowicza48. Są to nauczyciele którzy bardzo mi pomogli w ukończeniu tej szkoły w zawodzie Ciastkaż. Za to wszystko jestem bardzo im wdzięczny. Są to ludzie wyjątkowi ( Pani Barbara Śmieja i Pan Szymon Konkol) Pozdrawiam.
Nick:To znowu my!! Dodano:2004-04-15 09:02:32 Url:niemam stronki swojej!! Wpis:To jeszcze raz my!! Chcieliśmy jeszcze napisać pare słów na temat tej stronki.
Fajnie że powstała taka stronka dzięki której możemy dokładniej sie przygotować do egzaminów czeladniczych. Fajnie też że jest czat, dzięki któremu możemy poznawać nowych ludzi pracujących właśnie w tym zawodzie.
Bardzo podoba sie nam ta stronka, fajne obrazki... ...wyrobów gotowych z obu tych dziedzin. Ciekawe tematy z którymi można sie zapoznać i wykazać większą wiedzą na egzaminach. Dziękujemy za tą stronke. FYS&HUMOR
Nick:seba Dodano:2004-04-15 09:02:19 Wpis:napewno niejest nudna ta strona napewno jest ciekawa
Nick:FYS&HUMOR Dodano:2004-04-15 08:54:29 Wpis:Serdeczne pozdrowienia dla pani B. Śmieja i dla pana S. Konkol od kochających na zawsze uczni klasy 3e z szkoły na ulicy Karłowicza 48. Olek Giel i Piotr Nowak. YO
Nick:Katarzyna Dodano:2004-04-09 00:33:09 Wpis:Gratuluję pomysłu!
Jestem nauczycielem również tej branży, a więc na pewno skorzystam.Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia.
Nick:Maria Dodano:2004-04-08 09:21:52 Wpis:Gratuluję udanego przedsięwzięcia! Rzecz bardzo potrzebna młodzieży dla której pogłębianie wiedzy tą drogą jest bardzo atrakcyjne i ciekawe.Zainteresowałam odwiedzeniem strony członków komisji egzaminacyjnych działających przy Izbie Rzemieślniczej w Katowicach. Również będziemy zachęcać młodzież przystepującą do egzaminów czeladniczych do korzystania z opracowań.
pozdrawiam i życzę wielu sukcesów
Nick:jasiek Dodano:2004-02-22 06:51:36 Wpis:ciekawa strona , posiadajaca wiele ciekawych informacji na temat wypiekow, lecz interesuje mnie temat pieczywa pszennego z pszenicy odmiany "ORKISZ".Chcialbym abyscie podali w miare mozliwosci jak najwiecej informacji na temat tego gatunku pszenicy oraz jego zastosowania w piekarnictwie.Jezeli to mozliwe to prosz o odpowiedz. Z powazaniem JASIEK
« 1 2 3 4 5 6 »