ALMANACH:Twoje komentarze i opinie

<12345678>

2013-02-25 23:17:55
Super stronka !! proponuję wstawienie fotek wadliwego pieczywa oraz dokładnego opisu przyczyn ich powstawania.Nawet piekarzom ze sporym stażem było by to pomocne w pracy.
Pozdrawiam i życzę sukcesów

aga
2011-10-28 07:34:52
witam, mam zwracam się do Panstwa z nastepującym zapuytaniem. moze dla niektórych to banalne rozwiązania ale ja mam z tym problemy i prosze o pomoc. Jak mam wyliczyć granulacje mąki skoro do dyspozycji mialam tylko trzy sita i przez kazde sito przeszla jakaś część mąki?

2010-07-01 13:34:56
Super strona dla uczni jak i dla takich osób jak ja ,rewelacyjny sposób przypomnienia sobie podstaw naszego zawodu jakim jest CUKIERNICTWO .Wyuczeni uczniowie którzy zakończyli naukę w moim zakładzie , korzystali z testów i podręcznika aby podszkolić się w teorii bo wiadomo praktyka nie zawsze idzie w parze z teorią .BARDZO POLECAM I ZACHĘCAM DO ODWIEDZANIA STRONY.... MISTRZ CUKIERNICTWA-WĄGROWIEC WIELKOPOLSKA

2010-03-16 08:59:48
BARDZO FAJNA STRONKA. CZEKAM NA KOLEJNE NOWOSCI.
POZDRAWIAM DAWID UCZEN KL 1 ZSZ

2009-12-08 14:36:03
chodzę do tps w katowicach :) uczeszczam do 3 klasy i wlasnie udalo mi sie zakwalifikowac do ogolnopolskiego etapu olimpiady wiedzy o zywnosci :) przydaly by sie dzialy tj. przemysl owocowo warzywny czy olejarski:) taka sugestia :)

2009-10-22 17:26:29
stronka jest super, czekam na dział o cukiernictwie, gdyż z tego działu chciałabym pisać prace magisterska :)

2009-10-09 11:18:15
Super stronka pozd :D

2009-09-18 11:45:56
dobra stronka uczę sie do egzaminu z medycyny pracy

2009-09-03 11:18:00
bardzo fajna stronka wiele sie mozna z niej nauczyc i zycze autorowi dalszych sukcesów w pracy i poza pracą

2009-09-03 11:17:59
Stonka Jest Swietna i mi się podoba

2009-09-01 15:00:34
strona nawet dobra. ale mnie bardziej interesują konkrety a nie teoria książkowa. przydały by się jakieś zdjędzia z wadami peczywa i ich opis(przyczyny i zapobiegani ich)

2009-08-05 16:05:24
Przyprawy stosowane przy produkcji ciasta piernikowego to: cynamon, goździki, pieprz pachnący, pieprz czarny, imbir. Ze względu na gęstą konsystencje ciasta piernikowego konieczny jest udział chemicznych środków spulchniających. Do spulchniania ciasta piernikowego stosuje się mieszaniny kwaśnego węglanu amonu i kwaśnego węglanu sodu.Więcej w skrypcie "Technologia ciastkarska" w rozdziale: "ciasta piernikowe" na: http://www.technolog.friko.pl/1.technologia.ciastkarska/8.htm. Ps. do zadawania podobnych pytań i prowadzenia dyskusji proszę stosować wpisy w forum lub kontaktować się drogą mailową.

2009-08-04 17:14:00
hej super stronaka duzo rzeczy jest ciekawych wlasnie ucze sie do czeladnika to z tej stronki ale mam jedno pytanko jakie sa spulchniacze dodawane do piernika i przyprawy

2009-06-19 14:18:09
Strona jest super... Dużo przydatnych informacji...

2009-05-11 16:45:23
strona bardzo przydatna i bardzo bobra . polecam wszystkim.