« 1 2 »
Nick:Wesołe Ludki Dodano:2004-03-08 11:14:53 Url:http://www.wesoleludki.w.pl Wpis:Pozdrawiamy w temperaturze 250 stopni Celsjusza czyli gorąco!
Nick:Łełson Dodano:2003-12-16 15:52:45 Wpis:No, no chłopaki, tak świetnie pichcicie, że juz nie mogę się doczekać kiedy do was wpadne !) pozdrowienia, pa !!!
Nick:Bajka Dodano:2003-12-14 12:07:38 Url:brak :o( Wpis:Ejejej Karolku..kucharz to z Ciebie nie będzie :o) Pozdrawiam.
Nick:Morris Dodano:2003-12-10 12:44:43 Url:www.aquavitaerestaurant.com Wpis:Hi Karol!! You are the best chef (after me).
Nick:Monia Dodano:2003-12-09 15:42:10 Wpis:No, Karolku całkiem nie żle, ale gdzie podziały się słynne zdjęcia z 'AQUAVITY'????
Nick:luna2707 Dodano:2003-12-08 20:17:25 Wpis:Witam i gratuluję!!!
Niedługo zawitam do Ciebie Karolku i mam nadzieję, ze mnie ugościsz obiadkiem
Pozdroofka for all
Nick:Driver Dodano:2003-12-08 17:33:41 Wpis:Świetna stronka aż zgłodniałem troszeczke. Najbardziej podoba mi sie Kiełbasa zapiekna (mam nadzieje że swoich jajek nie poświęciliście na zrobienie tej stronki hihihihi...) pozdrawaim
Nick:robert maklowicz Dodano:2003-12-08 13:23:03 Wpis:no chopaki niezle niezle!!nie spodziewalem sie tego po was! ale ja karol dobrze wiem ze mogles to zarcie twojej mamie podpieprzyc bo ona jest kucharkom hi hi. ale ak powaznie to niezle . jak wpadne do was do kraka to mi cos rzygotujecie. tylko nie tom herbate ja wole kurczeka!!
Nick:Tomek Dodano:2003-12-08 10:51:59 Wpis:Hej brat, z twoimi pomyslami i fantazja to cie na prezydenta RP.
Nick:Marteczka Dodano:2003-12-06 16:59:51 Wpis:Hmmmm tak tak, ja się zgadzam z parabolką! Skoro taka świetna stronka wam wyszła, to czemu nie spróbować trochę odważniej? Hihi ) Chętnie bym wtedy popatrzyła jak "tworzycie z pasją"... )
Nick:Magda i Mariusz Dodano:2003-12-04 12:57:21 Wpis:Siemka!!No musze wysłać Mariusza na szkolenie do Was.Wystarczy mu kurs podstawowy,czyli herbata z cytryną!!!Do zdjęć dorzućcie jeszcze sposób przygotowania i na kiedy nam to zrobicie!!! Chętnie przyjedziemy,w końcu Legnica i Kraków to rzut beretem. Paaaaaa
Nick:parabolka Dodano:2003-12-04 11:58:46 Wpis:Stronka extra. Kucharze całkiem całkiem, dania przyzwoite hihihi.Nie myśleliście chłopaki aby zostac pionierami w kucharzeniu nago? z pozdrowieniami- karolka
Nick:artuR Dodano:2003-12-03 23:58:53 Wpis:3L ouT KipId ReL Luzik Ne Luzik Men Luzik Ben..! Ehmm,stronka WYPAS! Pozdrowienia Dla PRZYJACIÓL z Pradnickiej!
Nick:to tylko ja;)) Dodano:2003-12-03 23:23:33 Wpis:...Drogi Karolu,wcale nie wpisuje sie tu bo mi kazałes,ani tez dlatego ze od wczoraj nie dajesz mi spokoju)...coz moge napisac...z uwagi na godzinke,tylko tyle ze to własnie przez ciebie-i twoja"pyszna stronke"-bedzie mi sie dzis sniło,ze sciga mnie pieczony kurczak,bądz tez twoje jutrzejsze"danie dnia"(ktore pewnie teraz sie robi))pozdrawiam serdecznie ciebie i reszte"kucharskiej ekipy"ps.stronkaaaaaa swietnaaaaaaa
Nick:rolnik bez dotacji z unii Dodano:2003-12-03 21:20:04 Url:tajna agencja zarzadcy rolników Wpis:wiecie cio?
naprawde nie sspodziawłam sie takiej przykładnej oszczędności, jaką maozn wdrożyć w życie smażąc na oleju wielokrotnie wykotrystanym wcześniej.
bardzi dienkuje
Nick:Mandragora Dodano:2003-12-03 20:43:42 Url:www.republika.pl/sayuri Wpis:Yeah! Paluszki lizać!
Nick:Moniur Dodano:2003-12-03 20:31:55 Url:spokojnie. Może kiedyś. ... Wpis:Dobra, dobra. Wy lepiej podajcie ile to ma kalorii !!! Pani prezydentowa robi akcje na rzecz promocji zdrowia, a wy co - naród tuczycie - hmmm chociaż pstrąg jest chyba chudziutki, co nie??
Pozdrófki dla Ani z Bochni, która mi dała na was namiary - ciumasy jak byki i do tego dwa paporki (occzywiście nie dla was tylko dla niej )
Nick:Piotr sąsiad Dodano:2003-12-02 23:04:12 Url:www.pradnicka69.prv.pl Wpis:Nie mogę pisać....
Wystygnie mi Kurczak a la prądnicka....
Organoleptyczna sprawdzona bomba..
Nick:Flaq Dodano:2003-12-02 21:55:48 Url:www.jeszcze.niemam.jp Wpis:Palce lizać!! Tylko nie wzieliście pod uwage tego że nie każdego studenta stać na pstrąga

P.S. Polecam Cherrios'y z kiślem WI****Y

Smacznego
Nick:Marteczka Dodano:2003-12-02 19:15:41 Wpis:Hmm a co mam zrobić jeśli nie przepadam za niebieskimi obwódkami na talerzach??
« 1 2 »