::p::e::s::t::o:: ::g::o::ś::c::i::e::

Nick:firstactivated Dodano:2006-01-25 21:27:31 Wpis:Ależ Michale drogi, tran marki Lysi i u nas w aptekach za 20 zyla dostępny, córka moja mała łyka go codziennie z dużym entuzjazmem. I rzeczywiście , wstręt do niego to jakaś mityczna historia. Zdjęcia z Reykiaviku mieszają mi melancholię z depresją a Barańczak i Bursa wzruszająco trafnie ujmujący i ujęci. Uściski i pozdrowienia.
Nick:arex Dodano:2006-01-24 08:58:55 Url:http://arexiekaniec.webpark.pl/ Wpis:Polecam "zielone kluski" a'la Babcia Dzieniowa z Rzędowic.
OSTRZEZENIE!!! Danie znajdzie uznanie jedynie u tłustych, ortodoksyjnych ziemniakożerców.
Przepis pod adresem: http://149.156.100.248/asiekaniec/*****ziocha/kluski.html
Nick:uapadula Dodano:2006-01-18 21:03:53 Wpis:raport o ziolach mnie wzruszyl. Kupilam dzis bazylie i rozmaryn- chyba nie wytrzymam do kwietnia!
Nick:jola Dodano:2006-01-18 10:43:03 Wpis:Och....jakże nostalgicznie zabrzmiało deszczowe wspomnienie porannej[może raczej południowej?]cafe late gdzieś hen....i ta muzyka w tle...
Relacja z Miami bardzo kształcąca - jednak oczekuję także części kulinarnej, jakaś ciekawostka gastronomiczna może???
Cieszę się, że znowu jesteś u nas. Pozdrawiam [acha, nadal twój przepis na tartę z porami nie został przebity żadnym innym, PYCHA ABSOLUTA!!!]
Nick::p:e:s:t:o: Dodano:2006-01-17 23:15:23 Url:pesto.art.pl Wpis:smacznego :), nie wnikam już czy zastosujesz te eggs benedict jako ukoronowanie czy rekompensatę...
Nick:Joanna Dodano:2006-01-17 22:09:20 Wpis:Życz mi smacznego, w sam raz "pora" na wypróbowanie Twojego przepisu na jajka Benedykta. Relacja z podróży, tradycyjnie super. Pozdrawiam Joanna
Nick:Mamofyen Dodano:2005-12-28 20:33:11 Wpis:Świetna strona, gratuluje. Skorzystalam z przepisu na ciasto do tarty - robie hurtem, mroze, a potem znienacka pieke. Czyta sie wszystko bardzo przyjemnie - slinotok gwarantowany. Przy czytaniu przepisu na kutie nasunela mi sie uwaga - mak odcedzam przez sito jakiekolwiek, ale wylozone zwykla lniana sciereczka. Pozdrawiam :)
Nick:małgonia Dodano:2005-12-16 18:09:19 Wpis:no nie-rewelacja! czekają mnie 2 tygodnie zasłużonego(tak, tak!)urlopu, więc zamienie się w ideał dziwczyny i będę swojemu facetowi robić różne dobre rzeczy do jedzenia, korzystając z tej stronki. Swietny pomysł na makaron z sosem z sera pleśniowego.A ze on jest takim samym łasuchem jak ja (nie mylić z żarłokiem, zasadnicza różnica!), to...;-D Pozdrawiam!
Nick:margaryt Dodano:2005-11-29 14:54:25 Url:rysunek.pradzieje.pl Wpis:Wszystkie przepisy wychodzą przepysznie. Dzięki za inspirację;) gdzie można znaleźć coś o "slow food"?
Nick:ewa Dodano:2005-11-22 19:20:43 Wpis:Super przepisy, Super Strona!!! Pozdrawiam :)))
Nick:Monika Dodano:2005-11-15 12:16:30 Wpis:Świetna strona! nic dodac, nic ując. Pozdrawiam.
Nick:Mir Dodano:2005-11-12 13:57:36 Wpis:ooo... zajrzalam tu szukajac zupy cebulowej, patrze, a tu raj!!! Jestem zafascynowana i wyglodniala! :-D po prostu, az mnie zatkalo, DOSKONALOSC, DOSKONALOSC!!! Badz moim mezem ;-D
Nick:Paulinka Dodano:2005-11-12 06:22:44 Wpis:Rewelacyjna strona! Jestem pod wielkim wrażeniem. Przepisy na pewno wypróbuję. Serdecznie pozdrawiam! :)
Nick:Cezar Dodano:2005-11-11 09:56:08 Wpis:Strona bombowa . Juz pare przepisów wypróbowałem i są na prawdegodne polecenia .
Nick:mrozik Dodano:2005-11-01 19:10:12 Wpis:strona mnie pozytywnie zaskoczyła :) pozdrawiam
Nick:kopendrex Dodano:2005-10-31 17:33:02 Url:http://www.kblox.km-netpl Wpis:Ciekawe :)
Nick:marcin Dodano:2005-10-31 00:43:49 Wpis:bardzo fajna strona, gratuluje. zazdroszcze troche... pozdropozdro
Nick:Joanna Dodano:2005-10-28 18:55:10 Wpis:Na dzień dzisiejszy, dzięki, że jesteście.Jak na moją alergię żywieniową, to coś z tych przepisów wybiorę, no może trochę "powyrzucam"zbędnych dla mnie składników i jeżeli coś jadalnego z tego wyjdzie , to dam znać!
Nick:tomas Dodano:2005-10-21 12:44:25 Wpis:Wielkie dzięki za przepis na spaghetti:) musiałem co prawda dodać duzo więcej pomidorów, bo te, które miałem, były wyjątkowo wodniste (prawie sama woda,zero smaku), ale sos wyszedł bardzo smakowicie. Bardzo ciekawa stronka.
Dzięki!
Nick:mała foczka Dodano:2005-10-08 22:56:53 Wpis:Tak,ta strona ma w sobie wiele pozytywnej energii. Pozdrawiam serdecznie!!!
Nick:UglyJussy Dodano:2005-10-06 01:49:26 Wpis:Często tu bywam... Czemu teraz się dopiero wpisuję... Może to smutek, 'atrapa' rozmowy... Podoba mi się to miejsce, wirtualną przetrzeń Twoją, od samego początku...
Uwielbiam Cię czytać, raz za razem, kolejny raz łykać każdy element...
Dziękuję za to, że mogę czuć się dobrze odwiedzając tę stronkę...
Nick:miskaa Dodano:2005-09-30 15:33:59 Wpis:Natrafilam na adres tej strony na forum gazeta.pl, musze przyznac ze przepisy sa super; fajnie napisane, proste, tanie i szybkie, ciagle cos z tych dan serwuje rodzinie;-)) poprostu super!!
Nick:maria Dodano:2005-09-25 18:36:05 Wpis:na muzyczne pustki polecam: antony and the johnsons - i am a bird now. słucham tego na zmianę z feist, więc może i tobie się spodoba
Nick:morena de flamenquita Dodano:2005-09-21 13:36:44 Wpis:a zarzekałam się , że gotować nie będę, w kuchni siedzieć nie będę.i prosze...nie wiedziałam że to takie relaksujące, proste (pojęcie względne) i przyjemne nie licząc "bałaganu"(wersja łagodna) w kuchni. a rodzina zjada cały garnek np. ziupy cebulowej. dzięki za stronkę i dalszej weny twórczej życzę
Nick::p:e:s:t:o: Dodano:2005-09-19 12:39:26 Url:http://pesto.art.pl Wpis:Wpisalem wlasnie!! :)
Nick:Inga Dodano:2005-09-15 16:22:46 Wpis:Hop hooop!!! Zyjesz jeszcze??? Wpiszesz cos nowego?
Nick:agnieszka Dodano:2005-09-13 11:01:22 Wpis:Gratuluje strony! Uwielbiam tu zaglądać i kombinować co by tu zjeść. Ostatnio nastąpił u nas krach finansowy wiec przepisy są jak znalazł:))Jedyne czego brakuje to przepisów grzybowych, przecież pieczarki, albo boczniaki są tanie a ile przecudnych smakowitości można z nich wyczarować...ale nie narzekam, stronka i tak jest świetna!
pozdrawiam - miłych eksperymentów w kuchni!
Nick:sayuri Dodano:2005-08-29 20:53:08 Wpis:wypróbowałam dziś przepis na bułeczki ziołowe. Wyszły nieźle, ale i tak niestety musze troche ponarzekać... mąka kosztowała mnie bagatelka 9,50 zł - ale moze ktos wie gdzie ja kupic taniej? bo domyslam sie ze raczej przeplacilam... I jescze jedno - co zrobic, zeby bułeczki nie miały takiej grubej twardej skórki??? Pozdrawiam!!!!!!! ps.stronka ...bardzo fajna;)
Nick:luca_h Dodano:2005-08-20 11:48:34 Wpis:To chyba moja ulubiona strona, aż dziwne że dopiero teraz się wpisuję, wypróbowałam już większość przepisów, gratuluję, jak odzyskam aparat to możliwe że prześlę przpis na zupę groszkową dobrą
pozdrawiam
Nick:jola Dodano:2005-08-16 12:02:42 Wpis:Czy znasz jakieś przepisy na danka z patisonów? Dostałam kilka wczoraj i nie bardzo wiem, co z nimi zrobić. Nie są malutkie, raczej spore.Czy można je dusić np. z cebulą, papryką, cukinią itp?
Pozdrawiam.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >